Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons

Hieronder presenteren we u met trots een aantal referenties van afgeronde bouw-,
verbouw-, nieuwbouw- en renovatieprojecten door Van de Meerendonk.

O.J. Baas Uit Terheijden

“Ik heb samen met Van de Meerendonk meerder projecten doorlopen waarbij de samenwerking altijd erg prettig is gegaan. De communicatie en het onderlinge contact is altijd duidelijk en maakt dat projecten soepel verlopen. In zijn vak is Kevin een waardevol persoon met zichtbaar veel ervaring waardoor ook afwijkend gevormde plafonds een goede basis hebben om voor ons als stukadoor te stuken.

Toekomstgericht zullen mijn bedrijf en Van de Meerendonk elkaar ongetwijfeld meermaals nog inhuren om nog vele projecten tot een goed einde brengen. Kortom voor mij een onmisbare vakman wanneer kwaliteit plafonds een must zijn.”

Douwe Roest

“Eind 2016 heb ik mijn huidige huis gekocht, waarbij Van de Meerendonk een zeer goede partner is geweest om mijn verbouwing te realiseren. Onder andere het oude verlaagde plafond is vervangen door een zeer strak Stucanet plafond. Zowel qua kwaliteit als de communicatie en toewijding waren uitstekend. Wat ons betreft zeker een aanrader”

Mark Legierse Uit Den Bosch

“Wij van L&L stucadoorsbedrijf hebben Kevin op meerdere projecten ingezet. Ook in het voortraject is Van de Meerendonk een flexibel bedrijf dat meedenkt en zich zeer flexibel opstelt.
Ze komen dan ook hun gemaakte afspraken na en denken lopende het project ook goed mee over de eventueel ontstane problemen.

Samenvattend zijn ze markt comfort flexibel en fijn om mee samen te werken.”